https://youtu.be/jb-BOmquvyM


Українські добровольці- це справжні лицарі сили, духу, добра та відданості. Сьогодні, ми вшановуємо всіх, хто ставши до лав добровольців, піднявся на захист незалежності, суверенітету та територіальної цілісності нашої держави.



🔸Першими на Схід у 2014 році вирушили саме добровольчі формування. Завдяки їхньому патріотизму, мужності та жертовності вдалося не допустити кровопролиття по всій українській землі.
👏🏻Наше місто має ким пишатися та з кого брати приклад, адже наші добровольці, волонтери, наші хлопці, одні з перших стали на захист Батьківщини, не чекаючи на мобілізацію, першими пішли на фронт щоб зупинити агресора. Саме Ви, ризикуючи здоров'ям та життям, пройшли пекло найтяжчих бойових операцій: Широкине, Мар'їнка, Іловайськ, Донецький аеропорт.

🙏🏼Ми схиляємо голови перед світлою пам'яттю тих героїв- добровольців, яким, на жаль, не судилося повернутися до рідних домівок. Вони назавжди залишаться у нашій пам'яті.
🇺🇦Шановні добровольці! Висловлюю щиру вдячність Вам за подвиг і самопожертву, Вашим сім'ям, які проявляють не меншу мужність, чекаючи Вас додому, слугують Вам міцним тилом і оберігають Ваше життя щирими молитвами. Ваша стійкість, витримка та самовіддане служіння українському народу гідне для наслідування прийдешніми поколіннями.
🇺🇦
СЛАВА УКРАЇНІ! СЛАВА УКРАЇНСЬКИМ ДОБРОВОЛЬЦЯМ!



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу